Εταιρεία

Η εταιρεία μας με έδρα τη Δάφνη, δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1998, κατασκευάζοντας ποιοτικά χειροποίητα έπιπλα  με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας. Στόχος μας είναι η συμβολή των προϊόντων μας στη δημιουργία  του ιδανικού χώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κατασκευάζουμε έπιπλα custommade, δηλαδή ειδικά σχεδιασμένα για εσάς με βάση τις διαστάσεις του χώρου σας , τα υφάσματα και την αισθητική που εσείς επιλέγετε.

Από το 2013 κι έπειτα η εταιρεία μας έχει επεκταθεί στον χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού αναλαμβάνοντας έργα στον συγκεκριμένο κλάδο, όπως η γενική επίπλωση σε ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες Airbnb και ξενώνες.

Επίσης στη βιοτεχνία μας αναλαμβάνουμε  και την επισκευή και αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων όπως η αλλαγή ταπετσαρίας σαλονιών, το ράψιμο νέων καλυμμάτων σε σαλόνια & καρέκλες, γέμισμα μαξιλαριών και αλλαγή υλικών που έχουν φθαρεί. Επιδιώκουμε την βέλτιστη συνεργασία με τους πελάτες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Κάθε έπιπλο κατασκευασμένο από τα FABBRO έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του την υψηλή ποιότητα και την προσαρμογή στη συνεχώς μεταβαλλόμενη σύγχρονη εποχή μας. Εμπνευσμένοι από την καθημερινότητα σχεδιάζουμε έπιπλα ειδικά για εσάς συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την απόλαυση, τη μοντέρνα αισθητική με την ποιότητα πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή! Παραδίδονται σε διάστημα 15–25 ημερών, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη FABBRO.