5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΝΤΥΜΕΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ !

Εδώ και μια δεκαετία ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα ντυμένα κρεβάτια με επένδυση από ύφασμα ή τεχνόδερμα είτε για τον προσωπικό είτε για τον επαγγελματικό τους χώρο ! Η κατασκευή τους αποτελείται από το υπόστρωμα όπου το στρώμα πλέον “κάθεται” επάνω στο κρεβάτι και καθιστά πιο εύκολη την διαδικασία της αλλαγής των κλινοσκεπασμάτων και από το κεφαλάρι . Το υπόστρωμα κατασκευάζεται είτε απλό είτε με αποθηκευτικό χώρο εσωτερικά ώστε να το κρεβάτι μας να λειτουργεί σαν μια δεύτερη ντουλάπα μέσα στο σπίτι μας χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο όμως.

ΚΡΕΒΑΤΙ "SCIATTO" ΜΕ 100% ΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ

Ένα κρεβάτι μπορεί να επενδυθεί με αδιάβροχο ύφασμα που καθαρίζει πολύ εύκολα με ένα πανί με σκέτο νερό και μπορεί να είναι αποσπώμενο και να βγαίνει να πλένεται ή και να αντικαθίσταται όταν κάποιος θέλει να ανανεώσει τον χώρο του με ένα νέο χρώμα στο κρεβάτι του.  

Τα περισσότερα επενδεδυμένα κρεβάτια έχουν σαν βασική διάσταση του κρεβατιού ίδια με αυτή του στρώματος με σκοπό να μην πιάνουν πολύ χώρο στο δωμάτιο σας και να μην χτυπάμε συνεχώς στα ξύλινα πλαίσια στο κάτω μέρος όπως οι περισσότεροι ως παιδιά !

Στην εταιρεία μας FABBRO Furniture κατασκευάζουμε όποιο σχέδιο θέλετε στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε ( υπέρδιπλο, διπλό, ημίδιπλο ή μονό ) , στο ύφασμα και την απόχρωση που εσείς θα επιλέξετε καθώς και αν θα έχει αποθηκευτικό χώρο ή όχι στο υπόστρωμά του ! Από την ημέρα της παραγγελίας σας χρειαζόμαστε 10-15 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή του και η παράδοση εντός Αθηνών είναι δωρεάν !

 FABBRO Furniture