Ο LUXURY ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΗΣ FABBRO!

Καπιτονέ καναπές “FIRENZE”

Αν αναζητάτε ακόμη τον ιδανικό μοντέρνο καπιτονέ καναπέ για τον χώρο σας, ο super stylish καναπές “FIRENZE” της FABBRO Furniture είναι εδώ για να  μεταμορφώσει το καθιστικό σας και να δώσει την απόλυτη luxury αισθητική που ζητάτε χωρίς να έχει κλασσικό στυλ

Βελούδινος καπιτονέ καναπές “FIRENZE”

Ο χειροποίητος καπιτονέ καναπές “FIRENZE” κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τον χώρο σας και σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων. Μπορεί να επενδυθεί είτε με αδιάβροχο βελούδο, είτε με σουέντ αλέκιαστο ύφασμα , είτε με ματ βελούδινο ύφασμα και πολλά άλλα! Τα ποδαράκια μπορείτε να επιλέξετε να είναι είτε μεταλλικά είτε ξύλινα. Ο σκελετός του καναπέ είναι όλος κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς!

Ο βελουτέ καπιτονέ καναπές “FIRENZE” έχει υπέροχο αναπαυτικό κάθισμα με πούπουλο στο μαξιλάρι του και το στοιχείο που τον καθιστά τόσο εντυπωσιακό είναι ότι είναι καπιτονέ γύρω γύρω. Δηλαδή είναι καπιτονέ όλη η πλάτη μπροστά και πίσω αλλά και τα μπράτσα του καναπέ εσωτερικά και εξωτερικά καθώς και το μπροστινό  μέρος όπου τοποθετούνται τα μαξιλάρια του καθίσματος. Συνδυάστε τον με χρυσά τραπέζια σαλονιού ή με μαρμάρινη τραπεζαρία για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι η ιδανική επιλογή για ένα luxury μοντέρνο καθιστικό! Δείτε παρακάτω μερικά αδιάβροχα υφάσματα με τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί!

FABBRO Furniture

xxx